Банята

Троен кош(3*11,5л) за разделно събиране на отпадъци *PVD ICA 8437

  • Марка: InterCeramic
  • Кат. номер: 8437
304,64 лв.

Троен кош за разделно събиране на отпадъци. 3 пъти по 11,5л. Изработено от висококачествена стомана/SS401/ - матирана. Външните размери на коша са 58,4x35,3x43,8см. PVD fingerprint resistant - защита от пръстови отпечатъци.

 

*PVD (Physical Vapor Deposition) покритието е използвано при производството на продукти, изискващи повишена устойчивост на износване на металните части. Въпреки, че покритието нанесено чрез метода PVD обикновено е само няколко микрона, молекулите му така се свързват с тези на метала, че  веднага след нанасянето му е много трудно (почти невъзможно) да бъде отстранено от металните части върху, които е приложено.

 

ИНФОРМАЦИЯ
МАТЕРИАЛ неръждаема стомана 410
БАЗОВА ИНФОРМАЦИЯ
ВИД ОПАКОВКА цветна кутия
ПОКРИТИЕ мат със защита от пръстови отпечатъци
КРАТКО ОПИСАНИЕ кош за рециклиране
ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ Кош за рециклиране 3*11.5L -материал: PP; ABS; SS410 тяло:0.4mm капак:0.4mm -размер: 584x353x438mm покритие: мат със защита от пръстови отпечатъци
ОБЩ РАЗМЕР (см) /Ш/В/Д/  
ОСНОВЕН МАТЕРИАЛ неръждаема стомана 410
ОСНОВЕН ЦВЯТ Металик
ШИРИНА (см) 35.3
ВИСОЧИНА (см) 58.4
ДЪЛБОЧИНА (см) 43.8
ДЕБЕЛИНА (см)  
ДЪЛЖИНА (см)  
ДИАМЕТЪР (см)  
СПЕЦИФИКИ ЗА АКСЕСОАРИ
Начин на монтаж Стоящ
Функции кош за рециклиране
Крепежи Не
Допълнителни компоненти в комплекта NA
Вместимост 3*11.5L
Особености кош за рециклиране
ЛОГИСТИЧНИ ДАННИ
NAME KITCHEN ACCESSORIES
КОМПЛЕКТ/ЧАСТ  
БРУТО ТЕГЛО/КГ/ 8.81
НЕТО ТЕГЛО/КГ/ 6.38
КОЛ. В КАШОН 1
ОБЕМ НА БРОЙ - m3 0.09683175
БРОЙ ПАКЕТИ 1
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П1 61.5*33.5*47
Характеристики
Цвят
Хром, Мат
Покритие
PVD-finger resistant
Материал
Неръждаема стомана, SS410
Монтаж
Стоящ
Доставка

Опции за доставка

 

  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат на територията на България
  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат за международни доставки до Румъния, Гърция и Кипър

- Максимална дължина (най-големият размер на пакета) е до 175 см.
- Таксува се по-голямото между обемно и реално тегло на пакетите (1 m³=200 кг).
- За Румъния могат да се изпращат многопакетни пратки до 10 пакета на пратка.
- За Гърция могат да се изпращат само еднопакетни пратки.

  • Взимане от склад - тази опция е достъпна при заявки над 200лв. и предварително заплатена поръчка. Адресът на складовото стопанство е гр.София, бул.Ботевградско шосе N:286.

 

Срок на доставка

 

В зависимост от спецификата на поръчката, срокът за доставка може да варира от 1 до 5 дни, без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници. След завършване на вашата поръчка, екипът ни се ангажира да потвърди точният срок на доставка като предварително го съгласуваме с вас на посочените от вас телефон и/или имейл.

За Кипър срока на доставка е до 10 работни дни без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници.

В случаите, когато даден артикул не е наличен на склад, екипът ни допълнително ще се свърже с вас.

 

Цена на доставка

 

Цената за доставка зависи от теглото и обема на поръчаните продукти, условията на куриерската фирма, както и крайната дестинация, до която трябва да бъдат доставени. Преди завършване на всяка онлайн поръчка, нашата система автоматично изчислява и ви уведомява за ориентировъчна цена на доставката. Цената за доставка се заплаща от клиента освен в случаите, когато между търговеца и клиента е постигната друга уговорка.

При желание на клиента да си вземе стоката от склад София, опцията "Наложен платеж" НЕ Е допустима. Поради фирмената политиката на Елед Къмпани ЕООД за безкешови методи на плащания.

 

Преглед на пратка

 

Преглед на пратка е възможна за всяка една от нашите доставки. Вие имате възможноста да прегледате пратката преди да извършите плащане, освен когато плащането е извършено предварително с дебитна или кредитна карта, или по банков път.

В случаите, когато клиента забележи несъответствия или видими повреди по направената от него поръчка има правото да я откаже и върне за наша сметка. Когато плащането е извършено с дебитна или кредитна карта, или по банков път, платените суми заедно с разходите за доставка се възстановяват в срок до 14 дни от датата на получаване на стоката.

Когато клиентът желае да се възползва от „Право на отказ“, това се случва по условията и редът описан в „Общите условия“ на интернет страницата https://vrdesignhome.com/en-content-details-3.html

Методи на плащане

Методи на плащане

 

Наложен платеж (с Паричен Пощенски Превод)

 

Плащане в брой при доставка на поръчката. Клиентът заплаща дължимата сума на куриер-доставчикът като сумата включва цена на закупената стока и цена за доставка на поръчката. При доставки в рамките на България, касовата бележка се издава на място от куриера, а фактурата се изпраща по електронен път. За доставки извън България касовата бележка и фактурата се прилагат към документите за доставка издадени от Елед Къмпани ЕООД.

 

Банков превод (-3%)

 

При избор на метод за плащане чрез Банков превод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

При този метод клиентът заплаща пълният размер на сумата по поръчката под формата на паричен превод по сметката на Елед Къмпани ЕООД:

Титуляр:  Елед Къмпани ЕООД

IBAN:  BG30FINV91501017691770

BIC:  FINVBGSF

Банка:  Fibank

Основание:  Номер на поръчката

* Поръчки с метод на плащане Банков превод се изпълняват след постъпване на сумата по сметката на търговеца.

 

Pay by Bank (-3%) Отворено банкиране

 

Метод на плащане за клиенти използващи мобилно банкиране. При избор на този метод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

Pay by Bank/Плати с банка е метод за разплащане, базиран на Отворено банкиране, при който клиентите - физически или юридически лица плащат бързо и сигурно без въвеждане на чувствителни данни директно от сметката си към сметката на търговеца, без да се налага да въвеждат чувствителни данни. В някои случаи транзакциите се обработват незабавно и клиентите получават стоките или услугите си веднага. Пазарувайки онлайн и достигайки завършване на поръчката клиентите избират опцията Pay by Bank/Плати с банка, след което от списъка с банки избират желаната от тях и се пренасочват към средата (интернет банкирането или мобилното банкиране) на съответната банка, където само потвърждават плащането по обичайния начин - с пръстов отпечатък, Face ID или токън.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!