Банята

Традиционна Сауна 200*200*210см ICL 501B

  • Кат. номер: 501B
7 465,73 лв.

Традиционна Сауна 200*200*210см ICL 501B. Идеално решение за облекчаване на стреса и умората. Използването на сауна има допълнителни предимстава  като - Изхвърляне на токсини, Пречистване на кожата, Облекчаване на болка и артрит, Отслабване. Престоят в сауната е равен на физически упражнения.

* Препоръчителен престой в сауната 10-15 мин

 

Моделът е с капацитет 4 до 5 души. Дървеният материал на конструкцията е от Канадска ела. Сауната е с нагревател печка Harvia Stove(9kW), Сензорен контролен панел, Нова взривозащитена лампа с дървен капак, Термохигрометър и пясъчен таймер. Сетът включва още камък от лава, кофа с черпак, лавица за книги, поставка за чаша и закачалка за кърпи. Задната стена е облицована с бял мозаечен камък , светлините са в небесен цвят. Стъклата са с дебелина 8мм и кристална дръжка. Работната темперетура е от 18°C до 90°C . Оборудвана с 3 пейки, светлият отвор е 59,8см.

 

СПЕЦИФИКИ ЗА САУНА
Вентилатор yes
Допълнителна екстра  
Предимства при използване *Relieving Stress & Fatigue *Weight Loss *Skin Purification *Expelling of toxin *Pain and Arthritis Relief *Equal To Do Physical Exercise
Вид Сауна  Indoor
Капацитет /хора/ 4 to 5
Контролен Панел Touch button control panel
Мощност  
Радио yes
Брой Пейки 3
Тип Нагревател HARVIA STOVE
Работна температура 18-90degree
Вид Печка HARVIA
Дървен Материал Canadian Hemlock
Дебелина на стъклата 8mm
Светъл отвор 59.8cm
Осветление Explosion-proof Lamp
Гръб /задна страна/ Mosaic Stone
Допълнителни аксесоари sky color lights; glass cup+holder
БАЗОВА ИНФОРМАЦИЯ
ПОКРИТИЕ  
КРАТКО ОПИСАНИЕ Traditional Sauna room
ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ Size: 200x200x210cm Material: Hemlock (Varnish) Heater type: The Wall series HARVIA STOVE(9KW) Accessories: Touch button control panel; Lava Stone, Cup Holder; Book Shelf; Towel Rack; Bucket & Ladle; New Explosion-proof Lamp+wood cover; Thermohygrometer & Sand Timer; White Mosaic Stone on Back Wall; Stainless steel+wooden handle; Sky Color Lights.
ОБЩ РАЗМЕР (см) /Ш/В/Д/ 200x200x210
ОСНОВЕН МАТЕРИАЛ Hemlock
ОСНОВЕН ЦВЯТ Natural
ШИРИНА (см) 200
ВИСОЧИНА (см) 210
ДЪЛБОЧИНА (см) 200
ДЕБЕЛИНА (см)  
ДЪЛЖИНА (см) 200
ДИАМЕТЪР (см)  
ЛОГИСТИЧНИ ДАННИ
NAME SAUNA SET
КОМПЛЕКТ/ЧАСТ  
БРУТО ТЕГЛО/КГ/ 495
НЕТО ТЕГЛО/КГ/ 465
КОЛ. В КАШОН  
ОБЕМ НА БРОЙ - m3 2.3
БРОЙ ПАКЕТИ 4
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П1 209*211*24
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П2 208*210*20
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П3 208*107*10
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П4 208*70*10
ГАРАНЦИЯ / в месеци/ 24
Характеристики
Цвят
Дървесен, Естествен
Материал
Дърво, Стъкло
Монтаж
За закрито
Капацитет/хора/
4-5
Доставка

Опции за доставка

 

  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат на територията на България
  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат за международни доставки до Румъния, Гърция и Кипър

- Максимална дължина (най-големият размер на пакета) е до 175 см.
- Таксува се по-голямото между обемно и реално тегло на пакетите (1 m³=200 кг).
- За Румъния могат да се изпращат многопакетни пратки до 10 пакета на пратка.
- За Гърция могат да се изпращат само еднопакетни пратки.

  • Взимане от склад - тази опция е достъпна при заявки над 200лв. и предварително заплатена поръчка. Адресът на складовото стопанство е гр.София, бул.Ботевградско шосе N:286.

 

Срок на доставка

 

В зависимост от спецификата на поръчката, срокът за доставка може да варира от 1 до 5 дни, без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници. След завършване на вашата поръчка, екипът ни се ангажира да потвърди точният срок на доставка като предварително го съгласуваме с вас на посочените от вас телефон и/или имейл.

За Кипър срока на доставка е до 10 работни дни без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници.

В случаите, когато даден артикул не е наличен на склад, екипът ни допълнително ще се свърже с вас.

 

Цена на доставка

 

Цената за доставка зависи от теглото и обема на поръчаните продукти, условията на куриерската фирма, както и крайната дестинация, до която трябва да бъдат доставени. Преди завършване на всяка онлайн поръчка, нашата система автоматично изчислява и ви уведомява за ориентировъчна цена на доставката. Цената за доставка се заплаща от клиента освен в случаите, когато между търговеца и клиента е постигната друга уговорка.

При желание на клиента да си вземе стоката от склад София, опцията "Наложен платеж" НЕ Е допустима. Поради фирмената политиката на Елед Къмпани ЕООД за безкешови методи на плащания.

 

Преглед на пратка

 

Преглед на пратка е възможна за всяка една от нашите доставки. Вие имате възможноста да прегледате пратката преди да извършите плащане, освен когато плащането е извършено предварително с дебитна или кредитна карта, или по банков път.

В случаите, когато клиента забележи несъответствия или видими повреди по направената от него поръчка има правото да я откаже и върне за наша сметка. Когато плащането е извършено с дебитна или кредитна карта, или по банков път, платените суми заедно с разходите за доставка се възстановяват в срок до 14 дни от датата на получаване на стоката.

Когато клиентът желае да се възползва от „Право на отказ“, това се случва по условията и редът описан в „Общите условия“ на интернет страницата https://vrdesignhome.com/en-content-details-3.html

Методи на плащане

Методи на плащане

 

Наложен платеж (с Паричен Пощенски Превод)

 

Плащане в брой при доставка на поръчката. Клиентът заплаща дължимата сума на куриер-доставчикът като сумата включва цена на закупената стока и цена за доставка на поръчката. При доставки в рамките на България, касовата бележка се издава на място от куриера, а фактурата се изпраща по електронен път. За доставки извън България касовата бележка и фактурата се прилагат към документите за доставка издадени от Елед Къмпани ЕООД.

 

Банков превод (-3%)

 

При избор на метод за плащане чрез Банков превод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

При този метод клиентът заплаща пълният размер на сумата по поръчката под формата на паричен превод по сметката на Елед Къмпани ЕООД:

Титуляр:  Елед Къмпани ЕООД

IBAN:  BG30FINV91501017691770

BIC:  FINVBGSF

Банка:  Fibank

Основание:  Номер на поръчката

* Поръчки с метод на плащане Банков превод се изпълняват след постъпване на сумата по сметката на търговеца.

 

Pay by Bank (-3%) Отворено банкиране

 

Метод на плащане за клиенти използващи мобилно банкиране. При избор на този метод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

Pay by Bank/Плати с банка е метод за разплащане, базиран на Отворено банкиране, при който клиентите - физически или юридически лица плащат бързо и сигурно без въвеждане на чувствителни данни директно от сметката си към сметката на търговеца, без да се налага да въвеждат чувствителни данни. В някои случаи транзакциите се обработват незабавно и клиентите получават стоките или услугите си веднага. Пазарувайки онлайн и достигайки завършване на поръчката клиентите избират опцията Pay by Bank/Плати с банка, след което от списъка с банки избират желаната от тях и се пренасочват към средата (интернет банкирането или мобилното банкиране) на съответната банка, където само потвърждават плащането по обичайния начин - с пръстов отпечатък, Face ID или токън.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!