Банята

Традиционна Сауна 200*180*210см ICL 404

  • Кат. номер: ICL 404
9 332,40 лв.

Традиционна Сауна 200*180*210см ICL 404 за вашата СПА Зона. Идеално решение за облекчаване на стреса и умората. Използването на сауна има допълнителни предимстава  като - Изхвърляне на токсини, Пречистване на кожата, Облекчаване на болка и артрит, Отслабване. Престоят в сауната е равен на физически упражнения.

* Препоръчителен престой в сауната 10-15 мин

 

Моделът е с капацитет 4 до 5 души. Дървеният материал на конструкцията е от Канадска ела. Сауната е с нагревател печка Harvia Stove(6kW), Сензорен контролен панел, Нова взривозащитена лампа с дървен капак, Термохигрометър и пясъчен таймер. Сетът включва още камък от лава, кофа с черпак, лавица за книги, поставка за чаша и закачалка за кърпи. Задната стена е облицована с бял мозаечен камък , светлините са в небесен цвят. Стъклата са с дебелина 8мм и кристална дръжка. Работната темперетура е от 18°C до 90°C .

 

СПЕЦИФИКИ ЗА САУНА
Вентилатор да
Допълнителна екстра не
Предимства при използване *Облекчаване на стреса и умората *Отслабване *Пречистване на кожата *Изхвърляне на токсини *Облекчаване на болка и артрит *Равно на физически упражнения
Вид Сауна за закрито
Капацитет /хора/ 4 до 5
Контролен Панел контролен панел с touch бутон
Мощност 6KW
Радио да
Брой Пейки 2
Тип Нагревател ПЕЧКА HARVIA
Работна температура 18-90dgree
Вид Печка HARVIA
Дървен Материал канадска ела
Дебелина на стъклата 8mm
Светъл отвор 59.8cm
Осветление Взривозащитена лампа
Гръб /задна страна/ Мозаечен камък
Допълнителни аксесоари светлини в небесен цвят; стъклена чаша+поставка
БАЗОВА ИНФОРМАЦИЯ
КРАТКО ОПИСАНИЕ традиционна сауна
ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ Размер: 200x180x210см Материал: канадска ела(лак) Тип нагревател: HARVIA STOVE(6KW) Аксесоари: Сензорен контролен панел; Камък от лава, Поставка за чаша; Лавица за книги; Закачалка за кърпи; кофа и черпак; Нова взривозащитена лампа+дървен капак; Термохигрометър и пясъчен таймер; Бял мозаечен камък на задната стена; Кристална дръжка; Небесни светлини.
ОБЩ РАЗМЕР (см) /Ш/В/Д/ 200*180*210
ОСНОВЕН МАТЕРИАЛ канадска ела
ОСНОВЕН ЦВЯТ естествен
ШИРИНА (см) 200
ВИСОЧИНА (см) 210
ДЪЛБОЧИНА (см) 180
ДЪЛЖИНА (см) 200/180
ЛОГИСТИЧНИ ДАННИ
БРУТО ТЕГЛО/КГ/ 421
НЕТО ТЕГЛО/КГ/ 395
ОБЕМ НА БРОЙ - m3 2.28
БРОЙ ПАКЕТИ 4
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П1 192*215*26
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П2 210*203*14
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П3 210*193*12
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П4 210*131*14
ГАРАНЦИЯ / в месеци/ 24
Характеристики
Цвят
Дървесен
Материал
Дърво, Стъкло
Монтаж
За закрито
Капацитет/хора/
4-5
Доставка

Опции за доставка

 

  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат на територията на България
  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат за международни доставки до Румъния, Гърция и Кипър

- Максимална дължина (най-големият размер на пакета) е до 175 см.
- Таксува се по-голямото между обемно и реално тегло на пакетите (1 m³=200 кг).
- За Румъния могат да се изпращат многопакетни пратки до 10 пакета на пратка.
- За Гърция могат да се изпращат само еднопакетни пратки.

  • Взимане от склад - тази опция е достъпна при заявки над 200лв. и предварително заплатена поръчка. Адресът на складовото стопанство е гр.София, бул.Ботевградско шосе N:286.

 

Срок на доставка

 

В зависимост от спецификата на поръчката, срокът за доставка може да варира от 1 до 5 дни, без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници. След завършване на вашата поръчка, екипът ни се ангажира да потвърди точният срок на доставка като предварително го съгласуваме с вас на посочените от вас телефон и/или имейл.

За Кипър срока на доставка е до 10 работни дни без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници.

В случаите, когато даден артикул не е наличен на склад, екипът ни допълнително ще се свърже с вас.

 

Цена на доставка

 

Цената за доставка зависи от теглото и обема на поръчаните продукти, условията на куриерската фирма, както и крайната дестинация, до която трябва да бъдат доставени. Преди завършване на всяка онлайн поръчка, нашата система автоматично изчислява и ви уведомява за ориентировъчна цена на доставката. Цената за доставка се заплаща от клиента освен в случаите, когато между търговеца и клиента е постигната друга уговорка.

При желание на клиента да си вземе стоката от склад София, опцията "Наложен платеж" НЕ Е допустима. Поради фирмената политиката на Елед Къмпани ЕООД за безкешови методи на плащания.

 

Преглед на пратка

 

Преглед на пратка е възможна за всяка една от нашите доставки. Вие имате възможноста да прегледате пратката преди да извършите плащане, освен когато плащането е извършено предварително с дебитна или кредитна карта, или по банков път.

В случаите, когато клиента забележи несъответствия или видими повреди по направената от него поръчка има правото да я откаже и върне за наша сметка. Когато плащането е извършено с дебитна или кредитна карта, или по банков път, платените суми заедно с разходите за доставка се възстановяват в срок до 14 дни от датата на получаване на стоката.

Когато клиентът желае да се възползва от „Право на отказ“, това се случва по условията и редът описан в „Общите условия“ на интернет страницата https://vrdesignhome.com/en-content-details-3.html

Методи на плащане

Методи на плащане

 

Наложен платеж (с Паричен Пощенски Превод)

 

Плащане в брой при доставка на поръчката. Клиентът заплаща дължимата сума на куриер-доставчикът като сумата включва цена на закупената стока и цена за доставка на поръчката. При доставки в рамките на България, касовата бележка се издава на място от куриера, а фактурата се изпраща по електронен път. За доставки извън България касовата бележка и фактурата се прилагат към документите за доставка издадени от Елед Къмпани ЕООД.

 

Банков превод (-3%)

 

При избор на метод за плащане чрез Банков превод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

При този метод клиентът заплаща пълният размер на сумата по поръчката под формата на паричен превод по сметката на Елед Къмпани ЕООД:

Титуляр:  Елед Къмпани ЕООД

IBAN:  BG30FINV91501017691770

BIC:  FINVBGSF

Банка:  Fibank

Основание:  Номер на поръчката

* Поръчки с метод на плащане Банков превод се изпълняват след постъпване на сумата по сметката на търговеца.

 

Pay by Bank (-3%) Отворено банкиране

 

Метод на плащане за клиенти използващи мобилно банкиране. При избор на този метод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

Pay by Bank/Плати с банка е метод за разплащане, базиран на Отворено банкиране, при който клиентите - физически или юридически лица плащат бързо и сигурно без въвеждане на чувствителни данни директно от сметката си към сметката на търговеца, без да се налага да въвеждат чувствителни данни. В някои случаи транзакциите се обработват незабавно и клиентите получават стоките или услугите си веднага. Пазарувайки онлайн и достигайки завършване на поръчката клиентите избират опцията Pay by Bank/Плати с банка, след което от списъка с банки избират желаната от тях и се пренасочват към средата (интернет банкирането или мобилното банкиране) на съответната банка, където само потвърждават плащането по обичайния начин - с пръстов отпечатък, Face ID или токън.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!