Банята

Стенна тоалетна чиния Tornado Gold ICC 5237GOLD

  • Кат. номер: 5237GOLD

Стенна тоалетна чиния Tornado Gold ICC 5237GOLD. Порцеланова тоалетна чиния за стенен монтаж. Интересното при този модел е функцията на обливане  - тип "TОРАНДО", което дава добра почиствателна способност на водата, за по-добра хигиена. Тоалетната седалка е от дуропласт, ултра тънка със soft-close система.

 

*Видът обливане TORNADO прави почистването на тоалетната по-ефективно. Освен това е по-тихo от конвенционалните промивки и използва по-малко вода. Мощната струя достига всеки сантиметър от тоалетната чиния, създавайки силен водовъртеж, който обединява силата на водата за цялостно почистване. TORNADO изтласква вода от две струи в тоалетната чиния, създавайки мощен водовъртеж, който почиства всеки сантиметър. Кръговото движение прави това иновативно промиване без пръскане, предотвратявайки разпространението на микроби и бактерии в банята или върху тоалетната седалка.
 
 
СПЕЦИФИКИ ЗА СТЕННИ ЧИНИИ
Допълнителна информация  
Допълнителна функция  
Крепежни елементи в комплекта  
Проекция към стената (cm)  
Седалка / Бърз монтаж - демонтаж  
Седалка / Размер  
Описание Стенна тоалетна чиния
Цвят Злато
Седалка / Цвят Злато
Материал Порцелан
Седалка / Материал Дуропласт - SLIM
Размери на опаковка /см/ 53*41*40
Размер /см/ 52*36,5*36
Разстояние между отворите за закрепване /см/ 18
Седалка / Механизъм Лесен монтаж/демонтаж
Метод на обливане  
Вид Оттичане Задно оттичане
Брой пакети 1
Бруто тегло /кг/ 31
Нето тегло /кг/ 27
Гаранционен срок на порцелана /години/ 10
Гаранционен срок на седалката / години/ 2
Сертификат *да / -не Да
Налягане на водата 3/6 Л
ЦВЕТОВЕ
ЦВЯТ Злато
БАЗОВА ИНФОРМАЦИЯ
ПОКРИТИЕ  
КРАТКО ОПИСАНИЕ  
ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ  
ОБЩ РАЗМЕР (см) /Ш/В/Д/ 52*36.5*36
ОСНОВЕН МАТЕРИАЛ  
ОСНОВЕН ЦВЯТ  
ШИРИНА (см) 36.5
ВИСОЧИНА (см) 36
ДЪЛБОЧИНА (см) 52
ДЕБЕЛИНА (см)  
ДЪЛЖИНА (см)  
ДИАМЕТЪР (см)  
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
ТОАЛЕТНА СЕДАЛКА УЛТРА ТЪНКА ДУРОПЛАСТ със soft close система
ЛОГИСТИЧНИ ДАННИ
NAME WALL HUNG TOILET
Характеристики
Цвят
Злато
Материал
Порцелан, Дуропласт
Монтаж
Стенен
Технология
Tornado
Оттичане
Задно
Форма
Овал
Доставка

Опции за доставка

 

  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат на територията на България
  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат за международни доставки до Румъния, Гърция и Кипър

- Максимална дължина (най-големият размер на пакета) е до 175 см.
- Таксува се по-голямото между обемно и реално тегло на пакетите (1 m³=200 кг).
- За Румъния могат да се изпращат многопакетни пратки до 10 пакета на пратка.
- За Гърция могат да се изпращат само еднопакетни пратки.

  • Взимане от склад - тази опция е достъпна при заявки над 200лв. и предварително заплатена поръчка. Адресът на складовото стопанство е гр.София, бул.Ботевградско шосе N:286.

 

Срок на доставка

 

В зависимост от спецификата на поръчката, срокът за доставка може да варира от 1 до 5 дни, без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници. След завършване на вашата поръчка, екипът ни се ангажира да потвърди точният срок на доставка като предварително го съгласуваме с вас на посочените от вас телефон и/или имейл.

За Кипър срока на доставка е до 10 работни дни без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници.

В случаите, когато даден артикул не е наличен на склад, екипът ни допълнително ще се свърже с вас.

 

Цена на доставка

 

Цената за доставка зависи от теглото и обема на поръчаните продукти, условията на куриерската фирма, както и крайната дестинация, до която трябва да бъдат доставени. Преди завършване на всяка онлайн поръчка, нашата система автоматично изчислява и ви уведомява за ориентировъчна цена на доставката. Цената за доставка се заплаща от клиента освен в случаите, когато между търговеца и клиента е постигната друга уговорка.

При желание на клиента да си вземе стоката от склад София, опцията "Наложен платеж" НЕ Е допустима. Поради фирмената политиката на Елед Къмпани ЕООД за безкешови методи на плащания.

 

Преглед на пратка

 

Преглед на пратка е възможна за всяка една от нашите доставки. Вие имате възможноста да прегледате пратката преди да извършите плащане, освен когато плащането е извършено предварително с дебитна или кредитна карта, или по банков път.

В случаите, когато клиента забележи несъответствия или видими повреди по направената от него поръчка има правото да я откаже и върне за наша сметка. Когато плащането е извършено с дебитна или кредитна карта, или по банков път, платените суми заедно с разходите за доставка се възстановяват в срок до 14 дни от датата на получаване на стоката.

Когато клиентът желае да се възползва от „Право на отказ“, това се случва по условията и редът описан в „Общите условия“ на интернет страницата https://vrdesignhome.com/en-content-details-3.html

Методи на плащане

Методи на плащане

 

Наложен платеж (с Паричен Пощенски Превод)

 

Плащане в брой при доставка на поръчката. Клиентът заплаща дължимата сума на куриер-доставчикът като сумата включва цена на закупената стока и цена за доставка на поръчката. При доставки в рамките на България, касовата бележка се издава на място от куриера, а фактурата се изпраща по електронен път. За доставки извън България касовата бележка и фактурата се прилагат към документите за доставка издадени от Елед Къмпани ЕООД.

 

Банков превод (-3%)

 

При избор на метод за плащане чрез Банков превод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

При този метод клиентът заплаща пълният размер на сумата по поръчката под формата на паричен превод по сметката на Елед Къмпани ЕООД:

Титуляр:  Елед Къмпани ЕООД

IBAN:  BG30FINV91501017691770

BIC:  FINVBGSF

Банка:  Fibank

Основание:  Номер на поръчката

* Поръчки с метод на плащане Банков превод се изпълняват след постъпване на сумата по сметката на търговеца.

 

Pay by Bank (-3%) Отворено банкиране

 

Метод на плащане за клиенти използващи мобилно банкиране. При избор на този метод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

Pay by Bank/Плати с банка е метод за разплащане, базиран на Отворено банкиране, при който клиентите - физически или юридически лица плащат бързо и сигурно без въвеждане на чувствителни данни директно от сметката си към сметката на търговеца, без да се налага да въвеждат чувствителни данни. В някои случаи транзакциите се обработват незабавно и клиентите получават стоките или услугите си веднага. Пазарувайки онлайн и достигайки завършване на поръчката клиентите избират опцията Pay by Bank/Плати с банка, след което от списъка с банки избират желаната от тях и се пренасочват към средата (интернет банкирането или мобилното банкиране) на съответната банка, където само потвърждават плащането по обичайния начин - с пръстов отпечатък, Face ID или токън.

Подобни продукти