Банята

Стационарен параван ICS 113GG/100 NANO

  • Марка: InterCeramic
  • Кат. номер: 113GG/100 NANO
316,40 лв.

Стационарен параван за Банята ICS 113GG/100 NANO. Изработен от 6мм закалено сиво стъкло, размери 200*100см. Компесаторен профил, квадратно носещо рамо-опора алуминиев долен профил. NANO покритие. Телескопично рамо с размер на разтягане 70-120см.

 

ПРЕДИМСТВА НА NANO ТЕХНОЛОГИИТЕ :

* Намалява времето за почистване с до 90%. Повърхностите остават чисти, тъй като солта и замърсителите не полепват по стъклото.

*Предотвратява натрупването на органични съединения (напр. Мухъл и бактерии), като по този начин осигурява оптимални хигиенни условия.

*Няма противопоказания за околната среда.Любопитно:Паравана се монтира на земята, като между стъклото и пода има алуминиев профил уплътнение.В единия си край стъклото се фиксира към пода със стопер.

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАРАВАН
Вид профил - материал алуминий
Допълнителна информация  
Размер на компесаторен профил 2.5
Описание 6MM GREY glass,GUN GREY профил с компесаторен профил, квадратно носещо рамо-опора алуминиев долен профил. NANO
Вид параван WALK IN
Вид стъкло Сиво
Дебелина на стъклото (мм) 6
Компесаторен профил Да
Покритие NANO
Светъл отвор 100
Реверсивен модел да/не реверсивен
Вид отваряемост Неподвижен
Цвят на профила GUN GREY
Телескопично рамо: Да
Телескопично рамо: / размер на разтягане/ Да,70-120
Дръжка/и /вид/ Не
Включени компоненти/части/: Алуминиев профил, стъкла, винтове,SS BAR
БАЗОВА ИНФОРМАЦИЯ
ВИД ОПАКОВКА Кашон
ПОКРИТИЕ NANO
КРАТКО ОПИСАНИЕ 6MM сиво стъкло, GUN GREY профил с компесаторен профил, квадратно носещо рамо-опора алуминиев долен профил. NANO покритие
ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ 6MM сиво стъкло, GUN GREY профил с компесаторен профил, квадратно носещо рамо-опора алуминиев долен профил. NANO покритие
ОБЩ РАЗМЕР (см) /Ш/В/Д/ 100*200
ОСНОВЕН МАТЕРИАЛ закалено стъкло, алуминий
ОСНОВЕН ЦВЯТ GUN GREY
ШИРИНА (см) 100
ВИСОЧИНА (см) 200
ДЪЛЖИНА (см) 200
ЛОГИСТИЧНИ ДАННИ
NAME SHOWER SCREEN
БРУТО ТЕГЛО/КГ/ 33
НЕТО ТЕГЛО/КГ/ 32
КОЛИЧЕСТВО В КАШОН 1
ОБЕМ НА БРОЙ - m3 0.1161
БРОЙ ПАКЕТИ 1
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П1 207*102*5.5
ГАРАНЦИЯ / в месеци/ 24
Характеристики
Цвят
Сив
Покритие
NANO
Материал
Стъкло
Доставка

Опции за доставка

 

  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат на територията на България
  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат за международни доставки до Румъния, Гърция и Кипър

- Максимална дължина (най-големият размер на пакета) е до 175 см.
- Таксува се по-голямото между обемно и реално тегло на пакетите (1 m³=200 кг).
- За Румъния могат да се изпращат многопакетни пратки до 10 пакета на пратка.
- За Гърция могат да се изпращат само еднопакетни пратки.

  • Взимане от склад - тази опция е достъпна при заявки над 200лв. и предварително заплатена поръчка. Адресът на складовото стопанство е гр.София, бул.Ботевградско шосе N:286.

 

Срок на доставка

 

В зависимост от спецификата на поръчката, срокът за доставка може да варира от 1 до 5 дни, без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници. След завършване на вашата поръчка, екипът ни се ангажира да потвърди точният срок на доставка като предварително го съгласуваме с вас на посочените от вас телефон и/или имейл.

За Кипър срока на доставка е до 10 работни дни без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници.

В случаите, когато даден артикул не е наличен на склад, екипът ни допълнително ще се свърже с вас.

 

Цена на доставка

 

Цената за доставка зависи от теглото и обема на поръчаните продукти, условията на куриерската фирма, както и крайната дестинация, до която трябва да бъдат доставени. Преди завършване на всяка онлайн поръчка, нашата система автоматично изчислява и ви уведомява за ориентировъчна цена на доставката. Цената за доставка се заплаща от клиента освен в случаите, когато между търговеца и клиента е постигната друга уговорка.

При желание на клиента да си вземе стоката от склад София, опцията "Наложен платеж" НЕ Е допустима. Поради фирмената политиката на Елед Къмпани ЕООД за безкешови методи на плащания.

 

Преглед на пратка

 

Преглед на пратка е възможна за всяка една от нашите доставки. Вие имате възможноста да прегледате пратката преди да извършите плащане, освен когато плащането е извършено предварително с дебитна или кредитна карта, или по банков път.

В случаите, когато клиента забележи несъответствия или видими повреди по направената от него поръчка има правото да я откаже и върне за наша сметка. Когато плащането е извършено с дебитна или кредитна карта, или по банков път, платените суми заедно с разходите за доставка се възстановяват в срок до 14 дни от датата на получаване на стоката.

Когато клиентът желае да се възползва от „Право на отказ“, това се случва по условията и редът описан в „Общите условия“ на интернет страницата https://vrdesignhome.com/en-content-details-3.html

Методи на плащане

Методи на плащане

 

Наложен платеж (с Паричен Пощенски Превод)

 

Плащане в брой при доставка на поръчката. Клиентът заплаща дължимата сума на куриер-доставчикът като сумата включва цена на закупената стока и цена за доставка на поръчката. При доставки в рамките на България, касовата бележка се издава на място от куриера, а фактурата се изпраща по електронен път. За доставки извън България касовата бележка и фактурата се прилагат към документите за доставка издадени от Елед Къмпани ЕООД.

 

Банков превод (-3%)

 

При избор на метод за плащане чрез Банков превод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

При този метод клиентът заплаща пълният размер на сумата по поръчката под формата на паричен превод по сметката на Елед Къмпани ЕООД:

Титуляр:  Елед Къмпани ЕООД

IBAN:  BG30FINV91501017691770

BIC:  FINVBGSF

Банка:  Fibank

Основание:  Номер на поръчката

* Поръчки с метод на плащане Банков превод се изпълняват след постъпване на сумата по сметката на търговеца.

 

Pay by Bank (-3%) Отворено банкиране

 

Метод на плащане за клиенти използващи мобилно банкиране. При избор на този метод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

Pay by Bank/Плати с банка е метод за разплащане, базиран на Отворено банкиране, при който клиентите - физически или юридически лица плащат бързо и сигурно без въвеждане на чувствителни данни директно от сметката си към сметката на търговеца, без да се налага да въвеждат чувствителни данни. В някои случаи транзакциите се обработват незабавно и клиентите получават стоките или услугите си веднага. Пазарувайки онлайн и достигайки завършване на поръчката клиентите избират опцията Pay by Bank/Плати с банка, след което от списъка с банки избират желаната от тях и се пренасочват към средата (интернет банкирането или мобилното банкиране) на съответната банка, където само потвърждават плащането по обичайния начин - с пръстов отпечатък, Face ID или токън.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!