Банята

PVC Шкаф за Баня с умивалник 91*46*57см Сив мат ICP 9055MG

  • Кат. номер: 9055MG
699,12 лв. 652,40 лв.

PVC Шкаф за Баня с мивка 91*46*57см Сив мат ICP 9055MG водо и влагоустойчив. Моделът е с две чекмеджета, DTC панти със soft close механизъм и меламиниво покритие. Артикулът е с PVC панели 15мм и Умивалник от смола арт.9055MG-2. Асемблиран.

 

СПЕЦИФИКИ ЗА МЕБЕЛ/ПЛОТ
Брой чекмеджета 2
Дръжки/вид, брой no
Реверсивен модел no
Умивалник / материал resin
Умивалник/арт. номер 9055MG-2
Механизъм на отваряне slider
Осветление *да/-не no
Начин на монтаж wall hung
Асемблиран *да/-не yes
Гаранционен срок на панти/дръжки/осветление 24months
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХИДРОМАСАЖНИ ДУШ КАБИНИ
ВИД ОТВАРЯНЕ  
БАЗОВА ИНФОРМАЦИЯ
ПОКРИТИЕ  
КРАТКО ОПИСАНИЕ 2 drawers 1.15mm PVC with melamine PS011, 5mm PVC with melamine for back board 2.DTC slider with soft-closing
ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ 3.Panel "U" 5.only painted front drawer panel 6.Assembled package 7.Resin basin A910-C1 8.Size:900*450*550mm 9.matt grey color same as 8955
ОБЩ РАЗМЕР (см) /Ш/В/Д/ 45/55/90
ОСНОВЕН МАТЕРИАЛ PVC
ОСНОВЕН ЦВЯТ melamine PS011+mat grey
ШИРИНА (см) 90
ВИСОЧИНА (см) 55
ДЪЛБОЧИНА (см) 45
ДЕБЕЛИНА (см) 1.5
ДЪЛЖИНА (см) 90
ДИАМЕТЪР (см)  
ЛОГИСТИЧНИ ДАННИ
NAME BATHROOM CABINET
КОМПЛЕКТ/ЧАСТ 9055MG-2/RESIN BASIN
БРУТО ТЕГЛО/КГ/ 25
НЕТО ТЕГЛО/КГ/ 22.5
КОЛ. В КАШОН 1
ОБЕМ НА БРОЙ - m3 0.29
БРОЙ ПАКЕТИ 1
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П1 95.5/50.5/60.5
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П2 92.5/18.5/50.5
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П3  
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П4  
ГАРАНЦИЯ / в месеци/ 120
Характеристики
Цвят
Мат, Сив, Дървесен
Покритие
Меламин
Материал
PVC
Монтаж
Стенен
Доставка

Опции за доставка

 

  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат на територията на България
  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат за международни доставки до Румъния, Гърция и Кипър

- Максимална дължина (най-големият размер на пакета) е до 175 см.
- Таксува се по-голямото между обемно и реално тегло на пакетите (1 m³=200 кг).
- За Румъния могат да се изпращат многопакетни пратки до 10 пакета на пратка.
- За Гърция могат да се изпращат само еднопакетни пратки.

  • Взимане от склад - тази опция е достъпна при заявки над 200лв. и предварително заплатена поръчка. Адресът на складовото стопанство е гр.София, бул.Ботевградско шосе N:286.

 

Срок на доставка

 

В зависимост от спецификата на поръчката, срокът за доставка може да варира от 1 до 5 дни, без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници. След завършване на вашата поръчка, екипът ни се ангажира да потвърди точният срок на доставка като предварително го съгласуваме с вас на посочените от вас телефон и/или имейл.

За Кипър срока на доставка е до 10 работни дни без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници.

В случаите, когато даден артикул не е наличен на склад, екипът ни допълнително ще се свърже с вас.

 

Цена на доставка

 

Цената за доставка зависи от теглото и обема на поръчаните продукти, условията на куриерската фирма, както и крайната дестинация, до която трябва да бъдат доставени. Преди завършване на всяка онлайн поръчка, нашата система автоматично изчислява и ви уведомява за ориентировъчна цена на доставката. Цената за доставка се заплаща от клиента освен в случаите, когато между търговеца и клиента е постигната друга уговорка.

При желание на клиента да си вземе стоката от склад София, опцията "Наложен платеж" НЕ Е допустима. Поради фирмената политиката на Елед Къмпани ЕООД за безкешови методи на плащания.

 

Преглед на пратка

 

Преглед на пратка е възможна за всяка една от нашите доставки. Вие имате възможноста да прегледате пратката преди да извършите плащане, освен когато плащането е извършено предварително с дебитна или кредитна карта, или по банков път.

В случаите, когато клиента забележи несъответствия или видими повреди по направената от него поръчка има правото да я откаже и върне за наша сметка. Когато плащането е извършено с дебитна или кредитна карта, или по банков път, платените суми заедно с разходите за доставка се възстановяват в срок до 14 дни от датата на получаване на стоката.

Когато клиентът желае да се възползва от „Право на отказ“, това се случва по условията и редът описан в „Общите условия“ на интернет страницата https://vrdesignhome.com/en-content-details-3.html

Методи на плащане

Методи на плащане

 

Наложен платеж (с Паричен Пощенски Превод)

 

Плащане в брой при доставка на поръчката. Клиентът заплаща дължимата сума на куриер-доставчикът като сумата включва цена на закупената стока и цена за доставка на поръчката. При доставки в рамките на България, касовата бележка се издава на място от куриера, а фактурата се изпраща по електронен път. За доставки извън България касовата бележка и фактурата се прилагат към документите за доставка издадени от Елед Къмпани ЕООД.

 

Банков превод (-3%)

 

При избор на метод за плащане чрез Банков превод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

При този метод клиентът заплаща пълният размер на сумата по поръчката под формата на паричен превод по сметката на Елед Къмпани ЕООД:

Титуляр:  Елед Къмпани ЕООД

IBAN:  BG30FINV91501017691770

BIC:  FINVBGSF

Банка:  Fibank

Основание:  Номер на поръчката

* Поръчки с метод на плащане Банков превод се изпълняват след постъпване на сумата по сметката на търговеца.

 

Pay by Bank (-3%) Отворено банкиране

 

Метод на плащане за клиенти използващи мобилно банкиране. При избор на този метод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

Pay by Bank/Плати с банка е метод за разплащане, базиран на Отворено банкиране, при който клиентите - физически или юридически лица плащат бързо и сигурно без въвеждане на чувствителни данни директно от сметката си към сметката на търговеца, без да се налага да въвеждат чувствителни данни. В някои случаи транзакциите се обработват незабавно и клиентите получават стоките или услугите си веднага. Пазарувайки онлайн и достигайки завършване на поръчката клиентите избират опцията Pay by Bank/Плати с банка, след което от списъка с банки избират желаната от тях и се пренасочват към средата (интернет банкирането или мобилното банкиране) на съответната банка, където само потвърждават плащането по обичайния начин - с пръстов отпечатък, Face ID или токън.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!