Банята

PVC шкаф за Баня 80cm с умивалник Black Matt/Woody BG 8050+ICC 8066B

  • Кат. номер: BG 8050 + МИВКА ICC 8066B ЧЕРЕН МАТ
792,40 лв.

PVC шкаф за Баня 80cm с умивалник Black Matt/Woody BG 8050+ICC 8066B. Долен PVC мебел за баня в цвят Черен мат, меламиово дървесно покритие в цветове PS011 и PS048. Моделът е Влагоустойчив. Порцеланов умивалникът цвят Черен мат. 2 чекмеджета с DTC панти бутащ плъзгач без плавно затваряне. Отвор за смесител, сифон и преливник.

 

СПЕЦИФИКИ ЗА МЕБЕЛ/ПЛОТ
Брой чекмеджета 2
Дръжки/вид, брой no
Реверсивен модел no
Умивалник / материал Порцелан
Умивалник/арт. номер ICC 8066B
Механизъм на отваряне slider
Осветление *да/-не no
Начин на монтаж wall hung
Асемблиран *да/-не yes
Гаранционен срок на панти/дръжки/осветление 24months
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХИДРОМАСАЖНИ ДУШ КАБИНИ
ВИД ОТВАРЯНЕ  
БАЗОВА ИНФОРМАЦИЯ
ПОКРИТИЕ  
КРАТКО ОПИСАНИЕ 1.2 drawers 2.side panel 36mm PVC with melamine PS011, front panel 18mm PVC with melamine PS048, back panel 5mm PVC with melamine PS011, the others 15mm PVC with melamine PS 011
ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ 3.DTC pushing slider, without soft closing,normal slider,not luxury. 4.Assembled package 5.MAT BLACK PORCELAIN basin 6.Wooden "U" groove
ОБЩ РАЗМЕР (см) /Ш/В/Д/ 45.3/50/80
ОСНОВЕН МАТЕРИАЛ PVC
ОСНОВЕН ЦВЯТ melamine PS011+PS048
ШИРИНА (см) 80
ВИСОЧИНА (см) 50
ДЪЛБОЧИНА (см) 45.3
ДЕБЕЛИНА (см) 1.5
ДЪЛЖИНА (см) 80
ДИАМЕТЪР (см)  
ЛОГИСТИЧНИ ДАННИ
NAME BATHROOM CABINET
КОМПЛЕКТ/ЧАСТ  
БРУТО ТЕГЛО/КГ/ 27
НЕТО ТЕГЛО/КГ/ 25
КОЛ. В КАШОН 1
ОБЕМ НА БРОЙ - m3 0.24
БРОЙ ПАКЕТИ 1
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П1 85.5/51/55.5
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П2  
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П3  
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П4  
ГАРАНЦИЯ / в месеци/ 120
Характеристики
Цвят
Черен, Мат, PS011, PS048
Покритие
Меламин
Материал
PVC, Порцелан
Монтаж
Стенен
Осветление
Не
Широчина(cm)
80
Доставка

Опции за доставка

 

  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат на територията на България
  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат за международни доставки до Румъния, Гърция и Кипър

- Максимална дължина (най-големият размер на пакета) е до 175 см.
- Таксува се по-голямото между обемно и реално тегло на пакетите (1 m³=200 кг).
- За Румъния могат да се изпращат многопакетни пратки до 10 пакета на пратка.
- За Гърция могат да се изпращат само еднопакетни пратки.

  • Взимане от склад - тази опция е достъпна при заявки над 200лв. и предварително заплатена поръчка. Адресът на складовото стопанство е гр.София, бул.Ботевградско шосе N:286.

 

Срок на доставка

 

В зависимост от спецификата на поръчката, срокът за доставка може да варира от 1 до 5 дни, без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници. След завършване на вашата поръчка, екипът ни се ангажира да потвърди точният срок на доставка като предварително го съгласуваме с вас на посочените от вас телефон и/или имейл.

За Кипър срока на доставка е до 10 работни дни без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници.

В случаите, когато даден артикул не е наличен на склад, екипът ни допълнително ще се свърже с вас.

 

Цена на доставка

 

Цената за доставка зависи от теглото и обема на поръчаните продукти, условията на куриерската фирма, както и крайната дестинация, до която трябва да бъдат доставени. Преди завършване на всяка онлайн поръчка, нашата система автоматично изчислява и ви уведомява за ориентировъчна цена на доставката. Цената за доставка се заплаща от клиента освен в случаите, когато между търговеца и клиента е постигната друга уговорка.

При желание на клиента да си вземе стоката от склад София, опцията "Наложен платеж" НЕ Е допустима. Поради фирмената политиката на Елед Къмпани ЕООД за безкешови методи на плащания.

 

Преглед на пратка

 

Преглед на пратка е възможна за всяка една от нашите доставки. Вие имате възможноста да прегледате пратката преди да извършите плащане, освен когато плащането е извършено предварително с дебитна или кредитна карта, или по банков път.

В случаите, когато клиента забележи несъответствия или видими повреди по направената от него поръчка има правото да я откаже и върне за наша сметка. Когато плащането е извършено с дебитна или кредитна карта, или по банков път, платените суми заедно с разходите за доставка се възстановяват в срок до 14 дни от датата на получаване на стоката.

Когато клиентът желае да се възползва от „Право на отказ“, това се случва по условията и редът описан в „Общите условия“ на интернет страницата https://vrdesignhome.com/en-content-details-3.html

Методи на плащане

Методи на плащане

 

Наложен платеж (с Паричен Пощенски Превод)

 

Плащане в брой при доставка на поръчката. Клиентът заплаща дължимата сума на куриер-доставчикът като сумата включва цена на закупената стока и цена за доставка на поръчката. При доставки в рамките на България, касовата бележка се издава на място от куриера, а фактурата се изпраща по електронен път. За доставки извън България касовата бележка и фактурата се прилагат към документите за доставка издадени от Елед Къмпани ЕООД.

 

Банков превод (-3%)

 

При избор на метод за плащане чрез Банков превод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

При този метод клиентът заплаща пълният размер на сумата по поръчката под формата на паричен превод по сметката на Елед Къмпани ЕООД:

Титуляр:  Елед Къмпани ЕООД

IBAN:  BG30FINV91501017691770

BIC:  FINVBGSF

Банка:  Fibank

Основание:  Номер на поръчката

* Поръчки с метод на плащане Банков превод се изпълняват след постъпване на сумата по сметката на търговеца.

 

Pay by Bank (-3%) Отворено банкиране

 

Метод на плащане за клиенти използващи мобилно банкиране. При избор на този метод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

Pay by Bank/Плати с банка е метод за разплащане, базиран на Отворено банкиране, при който клиентите - физически или юридически лица плащат бързо и сигурно без въвеждане на чувствителни данни директно от сметката си към сметката на търговеца, без да се налага да въвеждат чувствителни данни. В някои случаи транзакциите се обработват незабавно и клиентите получават стоките или услугите си веднага. Пазарувайки онлайн и достигайки завършване на поръчката клиентите избират опцията Pay by Bank/Плати с банка, след което от списъка с банки избират желаната от тях и се пренасочват към средата (интернет банкирането или мобилното банкиране) на съответната банка, където само потвърждават плащането по обичайния начин - с пръстов отпечатък, Face ID или токън.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!