Банята

Месингов смесител за умивалник(15,6см) Елинор *PVD 1491085BRUSH ROSE GOLD

  • Марка: Luxurious
  • Кат. номер: 1491085BRUSH ROSE GOLD
148,40 лв.

Месингов смесител за умивалник(15,6см) Елинор *PVD 1491085BRUSH ROSE GOLD. PVD fingerprint resistant(против отпечатъци). Едноръкохватков смесител серия Елинор в цвят BRUSH ROSE GOLD(полирано розаво злато). Затварящ керамичен механизъм SEDAL 26MM, аератор NEOPERL М24. В комплекта са включени меки връзки TUCAI и фиксиращ елементи.

 

*PVD (Physical Vapor Deposition) покритието е използвано при производството на продукти, изискващи повишена устойчивост на износване на металните части. Въпреки, че покритието нанесено чрез метода PVD обикновено е само няколко микрона, молекулите му така се свързват с тези на метала, че  веднага след нанасянето му е много трудно (почти невъзможно) да бъде отстранено от металните части върху, които е приложено.

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СМЕСИТЕЛИ
Брой струи 1
Вид Чучур  
Серия Елинор BRUSH ROSE GOLD
Предназначение за използване към умивалник
Вид Монтаж стоящ
Вид ръкохватка/и една ръкохватка
Размер на чучур /см/  
Форма квадратна
Вид Механизъм 26MM керамичен затварящ механизъм
Аератор Neoperl M24
Вид Връзки  
Аксесоари в комплекта меки връзки и фиксиращ комплект
Допълнителна екстра  
БАЗОВА ИНФОРМАЦИЯ
ВИД ОПАКОВКА картонена кутия
ПОКРИТИЕ PVD
КРАТКО ОПИСАНИЕ смесител за баня
ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ месингов едноръкохватков смесител в цвят: BRUSH ROSE GOLD с NEOPERL- аератор SEDAL-затварящ керамичен механизъм, TUCAI- меки връзки
ОБЩ РАЗМЕР (см) /Ш/В/Д/ 16.8*15.7*3.8
ОСНОВЕН МАТЕРИАЛ месинг
ОСНОВЕН ЦВЯТ полирано розово злато
ШИРИНА (см) 16.8
ВИСОЧИНА (см) 15.7
ДЪЛБОЧИНА (см)  
ДЕБЕЛИНА (см)  
ДЪЛЖИНА (см) 3.8
ДИАМЕТЪР (см)  
ЛОГИСТИЧНИ ДАННИ
NAME смесител за баня
КОМПЛЕКТ/ЧАСТ  
БРУТО ТЕГЛО/КГ/ 1.3
НЕТО ТЕГЛО/КГ/ 1.1
КОЛ. В КАШОН 10
ОБЕМ НА БРОЙ - m3 0.0024
БРОЙ ПАКЕТИ 1
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П1 21*17*7
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П2  
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П3  
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П4  
ГАРАНЦИЯ / в месеци/ 60
Характеристики
Цвят
Розаво злато
Серия
Елинор
Покритие
PVD-finger resistant
Материал
Месинг
Монтаж
Стоящ
Доставка

Опции за доставка

 

  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат на територията на България
  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат за международни доставки до Румъния, Гърция и Кипър

- Максимална дължина (най-големият размер на пакета) е до 175 см.
- Таксува се по-голямото между обемно и реално тегло на пакетите (1 m³=200 кг).
- За Румъния могат да се изпращат многопакетни пратки до 10 пакета на пратка.
- За Гърция могат да се изпращат само еднопакетни пратки.

  • Взимане от склад - тази опция е достъпна при заявки над 200лв. и предварително заплатена поръчка. Адресът на складовото стопанство е гр.София, бул.Ботевградско шосе N:286.

 

Срок на доставка

 

В зависимост от спецификата на поръчката, срокът за доставка може да варира от 1 до 5 дни, без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници. След завършване на вашата поръчка, екипът ни се ангажира да потвърди точният срок на доставка като предварително го съгласуваме с вас на посочените от вас телефон и/или имейл.

За Кипър срока на доставка е до 10 работни дни без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници.

В случаите, когато даден артикул не е наличен на склад, екипът ни допълнително ще се свърже с вас.

 

Цена на доставка

 

Цената за доставка зависи от теглото и обема на поръчаните продукти, условията на куриерската фирма, както и крайната дестинация, до която трябва да бъдат доставени. Преди завършване на всяка онлайн поръчка, нашата система автоматично изчислява и ви уведомява за ориентировъчна цена на доставката. Цената за доставка се заплаща от клиента освен в случаите, когато между търговеца и клиента е постигната друга уговорка.

При желание на клиента да си вземе стоката от склад София, опцията "Наложен платеж" НЕ Е допустима. Поради фирмената политиката на Елед Къмпани ЕООД за безкешови методи на плащания.

 

Преглед на пратка

 

Преглед на пратка е възможна за всяка една от нашите доставки. Вие имате възможноста да прегледате пратката преди да извършите плащане, освен когато плащането е извършено предварително с дебитна или кредитна карта, или по банков път.

В случаите, когато клиента забележи несъответствия или видими повреди по направената от него поръчка има правото да я откаже и върне за наша сметка. Когато плащането е извършено с дебитна или кредитна карта, или по банков път, платените суми заедно с разходите за доставка се възстановяват в срок до 14 дни от датата на получаване на стоката.

Когато клиентът желае да се възползва от „Право на отказ“, това се случва по условията и редът описан в „Общите условия“ на интернет страницата https://vrdesignhome.com/en-content-details-3.html

Методи на плащане

Методи на плащане

 

Наложен платеж (с Паричен Пощенски Превод)

 

Плащане в брой при доставка на поръчката. Клиентът заплаща дължимата сума на куриер-доставчикът като сумата включва цена на закупената стока и цена за доставка на поръчката. При доставки в рамките на България, касовата бележка се издава на място от куриера, а фактурата се изпраща по електронен път. За доставки извън България касовата бележка и фактурата се прилагат към документите за доставка издадени от Елед Къмпани ЕООД.

 

Банков превод (-3%)

 

При избор на метод за плащане чрез Банков превод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

При този метод клиентът заплаща пълният размер на сумата по поръчката под формата на паричен превод по сметката на Елед Къмпани ЕООД:

Титуляр:  Елед Къмпани ЕООД

IBAN:  BG30FINV91501017691770

BIC:  FINVBGSF

Банка:  Fibank

Основание:  Номер на поръчката

* Поръчки с метод на плащане Банков превод се изпълняват след постъпване на сумата по сметката на търговеца.

 

Pay by Bank (-3%) Отворено банкиране

 

Метод на плащане за клиенти използващи мобилно банкиране. При избор на този метод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

Pay by Bank/Плати с банка е метод за разплащане, базиран на Отворено банкиране, при който клиентите - физически или юридически лица плащат бързо и сигурно без въвеждане на чувствителни данни директно от сметката си към сметката на търговеца, без да се налага да въвеждат чувствителни данни. В някои случаи транзакциите се обработват незабавно и клиентите получават стоките или услугите си веднага. Пазарувайки онлайн и достигайки завършване на поръчката клиентите избират опцията Pay by Bank/Плати с банка, след което от списъка с банки избират желаната от тях и се пренасочват към средата (интернет банкирането или мобилното банкиране) на съответната банка, където само потвърждават плащането по обичайния начин - с пръстов отпечатък, Face ID или токън.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!