Банята

Хидромасажна кабина КАРИНА ICSH 2584NEW

  • Кат. номер: 2584NEW
2 705,73 лв.

Хидромасажна душ кабинаКАРИНАХидромасажна душкабинаТонирано стъкло 5ммЧерен стъклен гръб 4ммХром профил6 хидро дюзиКонтролен панел с радиоСтационарен душПодвижен душПАРОГЕНЕРАТОРВентилационна системаПоддушово коритоРазмер: 120*120*215см

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХИДРОМАСАЖНИ ДУШ КАБИНИ
LED ОСВЕТЛЕНИЕ YES
TOUCH SCREEN YES
АКРИЛНО ПОДДУШОВО КОРИТО YES
Вентилатор YES
ВИД ОТВАРЯНЕ SLIDING DOOR
ВИСОЧИНА НА КОРИТОТО 48
ВИСОЧИНА НА СТЪКЛОТО 155
ВОДНА ПОМПА YES
ГРЪБ / ЗАДНА СТРАНА/ GLASS WALL+GLASS FUNCTION PANEL
ДЕБЕЛИНА НА СТЪКЛОТО (мм) 5
ДОПЪЛНИТЕЛНИ АКСЕСОАРИ NO
ДЮЗИ ЗА ВОДНА СТРУЯ 6
ЗАХРАНВАНЕ YES
КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ YES
МАТЕРИАЛ ABS,AL.GLASS
ОЗОНОГЕНЕРАТОР NO
Описание SIZE:120*120*215CM,5MM GREY glass,4MM black backwall,Chrome profile,ABS tray,Top shower,handle shower,Jets-All black,Soap dispensor,Towel shelf-Black,Control panel with FM-Black,Glass function panel with pillow,SS handle,Dobule roller-Chorme,With Jaccuzi on the tray,STEAM
ПАРОГЕНЕРАТОР YES
ПРОФИЛ SATIN
РАДИО YES
РАДИУС /см/ 55
Размер на компесаторен профил NO
Светъл отвор 86
СИЛИКОНОВО УПЛЪТНЕНИЕ , МАГНИТНИ ЛАЙСТНИ YES
СТАЦИОНАРЕН ДУШ- ПИТА YES
СТЪКЛО GREY
БАЗОВА ИНФОРМАЦИЯ
ВИД ОПАКОВКА CARTON BOX
ПОКРИТИЕ NO
КРАТКО ОПИСАНИЕ SIZE:120*120*215CM,5MM GREY glass,4MM black backwall,Chrome profile,ABS tray,Top shower,handle shower,Jets-All black,Soap dispensor,Towel shelf-Black,Control panel with FM-Black,Glass function panel with pillow,SS handle,Dobule roller-Chorme,With Jaccuzi on the tray,STEAM
ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ SIZE:120*120*215CM,5MM GREY glass,4MM black backwall,Chrome profile,ABS tray,Top shower,handle shower,Jets-All black,Soap dispensor,Towel shelf-Black,Control panel with FM-Black,Glass function panel with pillow,SS handle,Dobule roller-Chorme,With Jaccuzi on the tray,STEAM
ОБЩ РАЗМЕР (см) /Ш/В/Д/ 120*120*215
ОСНОВЕН МАТЕРИАЛ ABS,AL.GLASS
ОСНОВЕН ЦВЯТ CHROME
ШИРИНА (см) 120
ВИСОЧИНА (см) 215
ДЪЛБОЧИНА (см) 120
ДЕБЕЛИНА (см) 5
ДЪЛЖИНА (см) 215
ЛОГИСТИЧНИ ДАННИ
NAME HYDROMASSAGE CABIN
БРУТО ТЕГЛО/КГ/ 134
НЕТО ТЕГЛО/КГ/ 111
ОБЕМ НА БРОЙ - m3 1.2
БРОЙ ПАКЕТИ 4
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П1 158*4*88
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П2 158*11*57
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П3 158*15*29
РАЗМЕР ОПАКОВКА Д/Ш/В-СМ П4 122*122*60
Доставка

Опции за доставка

 

  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат на територията на България
  • Доставка до собствен адрес, офис/автомат за международни доставки до Румъния, Гърция и Кипър

- Максимална дължина (най-големият размер на пакета) е до 175 см.
- Таксува се по-голямото между обемно и реално тегло на пакетите (1 m³=200 кг).
- За Румъния могат да се изпращат многопакетни пратки до 10 пакета на пратка.
- За Гърция могат да се изпращат само еднопакетни пратки.

  • Взимане от склад - тази опция е достъпна при заявки над 200лв. и предварително заплатена поръчка. Адресът на складовото стопанство е гр.София, бул.Ботевградско шосе N:286.

 

Срок на доставка

 

В зависимост от спецификата на поръчката, срокът за доставка може да варира от 1 до 5 дни, без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници. След завършване на вашата поръчка, екипът ни се ангажира да потвърди точният срок на доставка като предварително го съгласуваме с вас на посочените от вас телефон и/или имейл.

За Кипър срока на доставка е до 10 работни дни без деня на потвърждаване на заявката, почивни дни и официални празници.

В случаите, когато даден артикул не е наличен на склад, екипът ни допълнително ще се свърже с вас.

 

Цена на доставка

 

Цената за доставка зависи от теглото и обема на поръчаните продукти, условията на куриерската фирма, както и крайната дестинация, до която трябва да бъдат доставени. Преди завършване на всяка онлайн поръчка, нашата система автоматично изчислява и ви уведомява за ориентировъчна цена на доставката. Цената за доставка се заплаща от клиента освен в случаите, когато между търговеца и клиента е постигната друга уговорка.

При желание на клиента да си вземе стоката от склад София, опцията "Наложен платеж" НЕ Е допустима. Поради фирмената политиката на Елед Къмпани ЕООД за безкешови методи на плащания.

 

Преглед на пратка

 

Преглед на пратка е възможна за всяка една от нашите доставки. Вие имате възможноста да прегледате пратката преди да извършите плащане, освен когато плащането е извършено предварително с дебитна или кредитна карта, или по банков път.

В случаите, когато клиента забележи несъответствия или видими повреди по направената от него поръчка има правото да я откаже и върне за наша сметка. Когато плащането е извършено с дебитна или кредитна карта, или по банков път, платените суми заедно с разходите за доставка се възстановяват в срок до 14 дни от датата на получаване на стоката.

Когато клиентът желае да се възползва от „Право на отказ“, това се случва по условията и редът описан в „Общите условия“ на интернет страницата https://vrdesignhome.com/en-content-details-3.html

Методи на плащане

Методи на плащане

 

Наложен платеж (с Паричен Пощенски Превод)

 

Плащане в брой при доставка на поръчката. Клиентът заплаща дължимата сума на куриер-доставчикът като сумата включва цена на закупената стока и цена за доставка на поръчката. При доставки в рамките на България, касовата бележка се издава на място от куриера, а фактурата се изпраща по електронен път. За доставки извън България касовата бележка и фактурата се прилагат към документите за доставка издадени от Елед Къмпани ЕООД.

 

Банков превод (-3%)

 

При избор на метод за плащане чрез Банков превод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

При този метод клиентът заплаща пълният размер на сумата по поръчката под формата на паричен превод по сметката на Елед Къмпани ЕООД:

Титуляр:  Елед Къмпани ЕООД

IBAN:  BG30FINV91501017691770

BIC:  FINVBGSF

Банка:  Fibank

Основание:  Номер на поръчката

* Поръчки с метод на плащане Банков превод се изпълняват след постъпване на сумата по сметката на търговеца.

 

Pay by Bank (-3%) Отворено банкиране

 

Метод на плащане за клиенти използващи мобилно банкиране. При избор на този метод получавате 3% отстъпка от стойността на поръчката.

Pay by Bank/Плати с банка е метод за разплащане, базиран на Отворено банкиране, при който клиентите - физически или юридически лица плащат бързо и сигурно без въвеждане на чувствителни данни директно от сметката си към сметката на търговеца, без да се налага да въвеждат чувствителни данни. В някои случаи транзакциите се обработват незабавно и клиентите получават стоките или услугите си веднага. Пазарувайки онлайн и достигайки завършване на поръчката клиентите избират опцията Pay by Bank/Плати с банка, след което от списъка с банки избират желаната от тях и се пренасочват към средата (интернет банкирането или мобилното банкиране) на съответната банка, където само потвърждават плащането по обичайния начин - с пръстов отпечатък, Face ID или токън.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!